onsdag 15. juli 2009

22+6 (litt oppdatering fra helgen og hittil denne uka)

I helgen var vi på hytta en tur. Hadde med oss 3 hunder denne gangen; Ruff, Arielle og Mario. Familien til Mario er på ferie og da er han på besøk hos oss. Var en tur på Ikea blant annet i Karlstad på Lørdag og en tur innom Auksjon på søndag.
Lørdag bare regnet det, så det ble kjappe lufteturer på hundene, men søndag var det ganske så fint vær så var en god stund ute og "lekte".

Ruff fikk seg egen "kjærste". Ina heter hun og er søskenbarnet til Ken. Ruff falt rett og slett pladask.
img3091

Mario ute
img3113

Ruff og Sindre
img3138

Arielle holder oversikten.
img3177

Mandag var jeg hos jordmor igjen. Blodtrykk fortsatt stabilt på 100/60. Hjerteslaga til jenta vår lå på 148 og var sterke og fine. Og jeg har begynt å kjenne liv så og si hver dag.. Hun sparker skikkelig innimellom. Pluss at hun har lokalisert blæra mi... Kjenner at dette kan bli en glede når hun blir sterkere i beina sine... hehe

Ken fikk kjenne spark for første gang i helgen også :). Har ikke forsøkt å kjenne før heller, men nå tenkte jeg at han ville kjenne det godt og det gjorde han. Jeg har morkaka liggende foran så spark har ikke vært så lett å kjenne i det hele tatt før hun nå har blitt sterkere i beina sine.

Oppdatert oversikt fremover:
28. juli: bursdag og UL på sykehuset
05.august: legetime
19.august: 3D UL på Lysaker
21.august: Jordmor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar