torsdag 13. august 2009

27+0 .... 13 uker igjen!

Da har vi rundet 27 fulle uker... :D Bare 13 uker igjen til termin... bare og bare... Kjenner nå at de siste ukene kanskje kan bli litt lange. Begynner å få litt vondt både her og der egentlig.... men jeg klager ikke ;), jeg bare konstaterer fakta hehe.

Har to magebilder tatt morgenen 26+6 før frokost... Se bort i fra fingermerker på speilet... Skal vaskes, lover... hehe
266 266 6

Dette står om bebbisen for uken:

27 uker og 0 dager til 27 uker og 6 dage

I begynnelsen av denne uken er fosteret 25 uker gammelt. Denne uken åpner gjerne fosteret øynene for første gang, men det ser ikke særlig godt. Fortsett å prate og synge for fosteret. Lydene vrenges nok noe av fostervannet. og fosteret har gjerne vernix i ørene også, men hørselen er bedre nå enn tidligere. Nå samles nytt fett under huden hele tiden, slik at den blir mindre gjennomsiktig og rynkete. Hjertelyden kan høres i stetoskop, og enkelte vordende fedre vil kunne høre det lille hjertet slå ved å legge øret mot magen din. Du begynner kanskje å merke at fosteret har fått et tydeligere søvnmønster, og vil kunne registrere aktive og rolige perioder på omtrent samme tidspunkt hver dag.

Fosterets mål denne uken:
Full lengde: ca. 32cm
CRL: ca. 23,5cm
Vekt: ca. 1090g
uke27

1 kommentar:

  1. Åffer er magan din så spiss a? hm... jeg ser bare feit ut til tider.... men nå begynner BT å gå til helvete så de siste ukene kan bare gå fort ja! eller så kan hun kommer seg ut ASAP!

    SvarSlett